Over Notariaat Aa en Hunze

Het doel van het kantoor is het adviseren over en vastleggen van afspraken naar tevredenheid van onze cliënten. Notariaat Aa en Hunze is met recht vertrouwd! De notaris is onpartijdig en op zoek, in overleg met u, naar oplossingen die problemen in de toekomst zo veel mogelijk uitsluiten. Wie zijn afspraken goed vastlegt, voorkomt dat daarover later onenigheid of problemen ontstaan.

Mensenwerk

In onze praktijk hebben wij vooral met mensen te maken. Mensen met problemen in familiekwesties maar ook mensen die de overdracht van onroerend goed of de vastlegging van een hypotheek geregeld willen hebben. Mensen die bij ons op kantoor komen, wordt service en kwaliteit geboden. Zoals testamenten op maat, antwoord op de vraag hoe erfbelasting te besparen (estate planning), samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, verklaringen van erfrecht, boedelafwikkelingen, echtscheiding, etc. De ondernemer is aan het goede adres voor maatschappen, vennootschappen, aandelenoverdrachten, de agrarische praktijk, vragen over melk en mest, maar ook vragen over verkoop van het bedrijf, bedrijfsopvolging en dergelijke.

Specialismen

De notaris is Estate-planner (EPN).

Vrijblijvende bespreking

U kunt telefonisch (0592-26 12 17) een afspraak maken voor een in principe vrijblijvende bespreking. U kunt ook contact opnemen via onze contactpagina.

Besprekingen zijn vrijblijvend zolang deze oriënterend zijn.

Over de te verwachten kosten voor de voor u te verrichten werkzaamheden en diensten kunt u desgewenst vooraf worden geïnformeerd.

Log In or Register